• Evenemang idag
Torsdag
24
September 2015
Kristianstad Österlen Airport Kristianstad

Föreläsning: Anneli Wester

Nepal will rise again - Lita på livet och mänskligheten igen.
Anneli Wester reste till Nepal första gången redan på 1990-talet och har varit där många gånger sedan dess och nu efter jordbävningarna åkte hon dit för att hjälpa människorna och Nepal tillbaka till en fungerande vardag och att hitta livsglädje och hopp igen.


Anneli kan landets kultur och traditioner och delar med sig av färgstarka bilder fulla av liv och berättar om det fantastiska landet, om den världsunika staden Kathmandu där kulturen, templen och vardagslivet vimlar intensivt tätt inpå.
Anneli studerar dharma som man säger i Nepal, kunskapen om livet – inre stillhet, frihet och livglädje – men i sin egna unika Annelistyle och delar med sig av sina kunskaper.

Annelis liv handlar om den come back hon har gjort i livet – från sexuella övergrepp i uppväxten som ledde till att hon skadade sig själv, vanvård i psykiatrin i sju år som ledde till att hon brände upp sina fingrar och till slut hängde sig – till juristexamen, maraton och vasalopp, resor i 70 länder och otroliga världsrekord på topparna i Himalaya och slutligen till att hitta stillheten och lita på livet och mänskligheten igen."

http://www.tv4.se/efter-tio/klipp/anneli-wester-reste-sig-mot-alla-odds-och-blev-årets-kvinnliga-äventyrare-2225361

http://www.hemmetsjournal.se/Manniskor/reportage/Nu-siktar-jag-alltid-hogt/

Anneli och alla delaktiga i föreläsningens arrangemang donerar sin tid och engagemang. Samtliga biljettgåvor sänds till jordbävningsoffren i Nepal via Hands in Union.

Incheck från kl. 18:00
Föreläsningen börjar kl. 18:30
Gåva för kvällen: 300 kr
Anmäl dig på ovanstående länk och betala in biljettkostnaden på bg 5962-5087.
Observera att er bokning är garanterad efter att ni satt in, gåvan, 300 kr (per person) då får ni även ett bekräftelsemail.
Bekräftelsemailet är din biljett för kvällen.

Varmt välkommen :)
Hands in Union i samarbete med Kristianstad Österlen Airport, Stiftelse Destination Kristianstad Österlen och Mötesforum Futura AB

Vid frågor; ring
Mötesforum Futura AB Ingela Fors 0703 871005
Kristianstad Österlen Airport Jonas Haak 0734 238038
info@handsinunion.com

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

371 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kristianstad Österlen Airport). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Föreläsning: Anneli Wester, Kristianstad Österlen Airport

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December