• Evenemang idag
Lördag
28
Maj 2016
Kristianstad

Sportbilsutställning

Handelsstaden Kristianstad bjuder in Växjö Sportvagnsklubb till långlördag med bilutställning
I samband med långlördagen arrangeras en sportbilsutställning i centrum av Kristianstad. Bilarna kommer att ställas ut på Västra och Östra Storgatan samt på Östra Boulevarden mellan kl 11-14 lördagen den 28:e maj.
Handelsföreningen bjuder på kaffe och fralla när vi kommer. Efter fikan så finns möjlighet att upplev atmosfären och njut av en vacker, genuin stadskärna med kulturella impulser och charmiga smågator och torg. Njut av en stunds avkoppling på något av våra mysiga caféer eller restauranger.

Efter kl 14 rullar vi ut mot Råbelöfs slott och utställningen om Kristianstads Grand Prix där vi fikar och lyssnar till Rickard Bruzelius historier från 50-talet.
Välkommen till Handelsstaden Kristianstad
Här finns shopping, upplevelser, mat, kultur och avkoppling, allt inom gångavstånd. I Kristianstad finns det över 280 butiker och företag som erbjuder något för alla. Du hittar allt från den lilla anrika butiken som gått i arv till de stora butikskedjorna med ett utbud som matchar storstäderna och all servicenärings som behövs. Det där lilla extra och unika hittar du hos oss, och med prioritering på god service! Här finns mer information kring Kristianstad

Välkommen!
Så att det finns plats och fika till alla, vänligen anmäl dig till Ulf på 0706-588099 eller ulf@sportscar.nu

I siffror

286 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November