• Evenemang idag
Lördag
21
Maj 2016
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Dropca

Scenen i Café & Bistro

Även klockan 22.15!!

Efter att ha levererat produktioner till några av de största svenska och internationella reggaeartisterna, som genererat över 10 miljoner plays på Spotify, ägnar duon sig nu åt en djupdykning i den elektroniska dansvärlden. Både remixer och egna produktioner från DROPCA har uppmärksammats av Sveriges Radios musikredaktörer Linda Nordeman och Pelle Moeld och spelats i P3:s specialprogram för dansmusik, Fredagsmixen.


DJ och producent-duon DROPCA tar alla på en resa med hjärtat i Kingston, kroppen i Berlin, genom Londons hjärna och in i det djupa södra Sverige. Egna house, garage, tech, reggae & dancehall-produktioner tillsammans med ny och gammal dansmusik, ger ett DJ set som är oemotståndligt för höfter, ben, fötter, bröstkorg och själ.

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

204 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dropca, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November