• Evenemang idag
Fredag
1
Juli 2016
Biljardkompaniet Kristianstad

Äntligen Roligt goes PRIDE

Under Kristianstads första pridefestival bjuder Kulturföreningen Äntligen in till en stand up-kväll under regnbågsflagg. Det blir stand up comedy med pride-tema med komikerna Pelle Helgesson och Pernilla Hammargren

PELLE HELGESSON
Pelle är sedan ett par år tillbaka en självklar del av den svenska ståuppscenen. Med ett högt tempo och en glädjefylld leverans har han fått publik runt om i hela Sverige att vika sig av skratt. Ni har kanske sett honom på youtube i serien där han, med olika karaktärer, drivit olika telefonförsäljare till vansinne.

PERNILLA HAMMARGREN
Pernilla liknar inte många andra komiker. Hon har ett unikt sätt på scen som, i kombination med hennes fantastiska förmåga att skriva humor, gör henne till en underbart rolig komiker. Pernilla är dessutom en av personerna bakom den prisbelönta, feministiska stand up-klubben Stand up yours i Stockholm.

Dessutom: Vilska Lindgren

Insläpp 18.00, showstart 20.00

Boka på Tickster
I siffror

306 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biljardkompaniet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äntligen Roligt goes PRIDE, Biljardkompaniet

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December