• Evenemang idag
Fredag
1
Juli 2016
Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall Kristianstad

Saga Becker

Kristianstad Pride presenterar i ett samarbete med Medborgaskolan:

Saga Becker

som debuterade i långfilmen Nånting måste gå sönder som bygger på Eli Levéns roman Du är rötterna som sover vid mina fötter och håller hela jorden på plats. För sin rollprestation som karaktären Sebastian/Ellie vann Becker en Guldbagge i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll vid Guldbaggegalan 2015 och blev därmed första öppet transidentifierade person att både nomineras och vinna. Hon nominerades även till Rising Star Award vid Stockholms filmfestival 2014.

"Jag kommer att dela med mig av min historia och vad som gjort att jag står där jag står idag, att även om livet kan kännas tomt, meningslöst och jobbigt så blir det bättre :) " säger Saga och vi ser fram emot att träffa henne :)

Bild: Jimmie Håkansson

Mer nöjen på Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall
Lördag 20 Januari 2018
I siffror

36 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

190 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Saga Becker , Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari