• Evenemang idag
Fredag
25
September 2015
Gasverksgatan 2 Kristianstad Kristianstad

P4 Skivloppis

P4 Kristianstad säljer sitt skivarkiv och alla pengar vi får in går till Radiohjälpens insamling för världens barn. Loppisen öppnar 07.00 och stänger 18.00.

Vi säljer cirka 40 000 skivor och det är LP, EP, CD och singlar. Alla skivor säljes i befintligt skick och man kommer att kunna betala med Swish eller kontanter. LP- och CD-skivor kommer att kosta 20 kronor (man får gärna betala mer om man vill) och EP och singlar kommer att kosta 10 kronor (man får gärna betala mer för dem också).

P4 Kristianstad kommer att sända radio från loppisen hela dagen så du har även möjlighet att komma och snacka lite med dina favoriter från radion. Lions i Kristianstad kommer att finnas på plats och sälja korv. De skänker alla intäkterna från korvförsäljningen till Radiohjälpen och världens barn. Det tackar vi och världens barn för.

Hjärtligt välkommen till vår skivloppis!

Lite att tänka på:
1) Ta med egen bärkasse att transportera hem dina fynd i. P4 Kristianstad kommer inte att tillhandahålla påsar.

2) Vi vill poängtera att skivorna säljs i befintligt skick. Det betyder att det kan finnas klistermärken på skivomslagen eller plasten runt omslagen och det kan också vara så att det skrivits på omslagen.

3) Vi vill att du ska vara medveten om att om det kommer väldigt mycket folk så kommer vi att få införa vissa restriktioner för att alla ska få en chans att bläddra bland skivorna. Det kan röra sig om restriktioner kring hur många skivor man får köpa åt gången och hur länge man får stå och bläddra bland skivorna.

4) Skivorna kommer inte att vara sorterade efter varken genre, artist eller år. De står sorterade efter SR-nummer som de fått när de kom in till radion en gång i tiden. Dessa är inte sökbara och därmed kommer alla loppisbesökare att få bläddra bland skivorna i jakt på det man är intresserad av. Dock står inte Vinyl och CD blandat.

I siffror

194 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

400 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November