• Evenemang idag
30-2
Sep-Okt 2016
Kristianstad

En Shamans Resa

En Shamans Resa; Taiwantisuyukuna Kallpa!
Kraften av de fyra vädersträcken, "Lilla Medicinhjulet"

Kristianstad, 30 September - 2 Oktober 2016

Kliv in i den Inka shamanska traditionens visdom och möt kraften av de fyra vädersträcken!

Hur ser din själs trädgård ut? Har du börjat plantera de frön som skapar de blommande träd som du vill möta i framtiden?

Under denna kurs kommer du att lära dig kraftfulla verktyg som djupa reningsprocesser där vi använder oss av tusentals år gamla och traditionella behandlingsformer av att hela med stenar. Dessa verktyg från jorden kommer att hjälpa dig att se själsligt helande från en helt ny plats. Möt djup kunskap för att rena klientens ljusenergifält och undermedvetna för att sedan belysa själen med rent ljus.

Shamanen vandrar en väg där vi kliver bortanför rädsla för att inte längre agera från en plats av dömande, ilska eller drama. Från den platsen vandrar vi med hög integritet som fredfulla krigare och finner vår själs sanning och värderingar för att vandra i service för världen, samhälle och våra medmänniskor. Lär dig att kliva ur tunga mönster som binder och försvagar dig i livet och som får dig att kompromissa dig själv. Välj istället att vandra med själens styrka, klarhet och balans i skönhet på moder jord.

Genom att ta del av denna vackra visdom möter du även uråldriga riter och initieringar som härstammar från Inkas shamaner för att börja bygga en ny regnbågskropp som i sin tur påverkar dina celler och ditt DNA.

Jag är hedrad att bjuda in dig att kliva in i den Inka Shamanska traditionens Visdom, Healing och djupa personliga utveckling.

-----------------------------------------------------------

Kursen kommer att hållas under vecka 39 av Victor Forselius och du investerar 4700 kr.
För mer kursinformation och registrering kontakta:
Åse Lövqvist: Mail: ase@laviva.se eller telefon: 070-831 03 85

Info:
Vi börjar varje dag kl 09.00 och avslutar dagen vid kl 21.00 men det kan hända att vi under vissa dagar drar över tiden eller i vissa fall slutar lite tidigare.

Kost & Logi
Under helgen kommer vi att äta på plats på denna mysiga och populära plats med god och vällagad mat. Förfriskningar under både förmiddag och kväll, lunch samt middag är inkluderat i kurspriset.
Boende finns med gångavstånd på ett bed and breakfast.
www.inspektorbostallet.se

Plats: Skepparlövs Golfkrog, Sätesvägen 14, 291 92, Kristianstad
Hemsida: www.skepparslovsgk.se

*Detta händer under en dag: I allmänhet kommer varje dag innehålla meditation, undervisning, helig rörelse och dans (rörelser öppnar och för oss i kontakt med vårt själsliga plan), helande, praktiska sessioner, demonstrationer, övningar och processer. Under kvällarna samlas vi runt levande ljus och ceremoni.

Varmt välkommen att ta del av dessa läror för att skapa en ny väg, en ny styrka för att styra ditt öde mot den väg som skapas av dina drömmar. Finn din egen inre healingkraft och ditt ursprungliga ljus genom djup healing och ceremoni.

Varmt Välkommen!
Tukuy Sonqoymanta, "Av hela mitt hjärta"
Victor Forselius – Hatun Apuchen
Åse Lövqvist – Hatun Munay
www.Kausaypacha.se

I siffror

157 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. En Shamans Resa, Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November