• Evenemang idag
Lördag
25
Februari 2017
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Frida Hyvönen

Stora salen

Med sin unika röst, lysande texter och pianodrivna melodier, har Frida Hyvönen varit en av den svenska popmusikscenens mest tongivande artister i närmare 11 år. I november 2016 släppte hon sin fjärde fullängdsskiva, som också är hennes första på svenska. Albumet har fått namnet Kvinnor och barn och är en samling starka historier, berättade genom träffsäkra texter och dramatiska ljudkulisser. Plattan har mottagits med stor värme av en enad kritikerkår och spås redan bli en modern klassiker. Frida Hyvönen säger själv att hon känner sig friare i att skriva på svenska och det märks när hon tillsammans med sina melodier målar upp fantastiska berättelser.


2008 tilldelades hon DN:s kulturpris och 2009 uppträdde Frida Hyvönen som första svenska popartist för utsålda hus på Dramaten. Frida Hyvönen är, och fortsätter att vara, en fascinerande artist och berättare.

”Och plötsligt är det som att alla fördämningar brister. Ut forsar inte bara de svenska orden, utan även nerv, innerlighet, närhet och värme utan hejd”
– Anders Nilsson HYMN

”Full pott till Frida Hyvönen: Kvinnor och barn”
– Nils Hansson DN


BILJETTPRIS
275 kr
(+ 25 kr serviceavgift)

FÖRKÖP
Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken: 010–747 22 72
Kristianstad Tourist Center: 044–13 53 35
kulturkvarteret.com via knappen"BOKA BILJETT"
I entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan våra arrangemang.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Frida Hyvönen, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari