• Evenemang idag
Fredag
3
Mars 2017
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

3 x Americana

American Aquarium
För varje berusad natt i baren, finns det en baksmälla på morgonen och för varje ny relation, finns det risk för ett brustet hjärta. Det är den typen av ärlighet - denna typ av balans - som är American Aquariums kärna. Ett alternativt rocksound, en rå rootsy rock’n’roll.


I nästan ett decennium har bandet spenderat merparten av sin tid med att kuska runt på vägarna runt om i USA och spelat kvällar och nätter på barer och klubbar. Efter en svacka för några år sedan släpptes skivan Burn.Flicker.Die. Plattan var tänkt att bli bandets sista och den blev ärligare, råare och känsligare än vad de tidigare producerat. Ett sista album om misslyckande, desperation och besvikelse - och sedan skulle bandet kasta in handduken. Ödet ville annorlunda och den ärliga musiken blev hyllad och bandet fick en nystart och har följt upp succén med ännu en hyllad skiva, Wolves.

Cordovas
Om du gillar The Band och extremt vacker stämsång måste du lyssna på Cordovas. Ett band som släppte en skiva 2012 som blev hyllad överallt, men genombrottet kom aldrig och de föll i glömska ett tag. Men nu är Cordovas aktuella igen och jag lovar att ni omöjligt glömmer de efter denna konsert.

Will Courtney
Will Courtney är den felande länken mellan dagens nya Americana-artister och Neil Young som han lät på Harvest-skivan. Vackert, skört och ändå den där ruffiga äkthetskänslan. Hans nya skiva Planning Escapes är ett rejält kliv upp för Will och vi lär få höra mer av honom i framtiden.


FÖRKÖP
Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken: 010–747 22 72
Kristianstad Tourist Center: 044–13 53 35
kulturkvarteret.com via knappen"BOKA BILJETT"
I entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan våra arrangemang.

Arrangörer: Kompakt Disk, Musik i Syd & Kultur & fritid

Ett samarbete med Moks och Studiefrämjandet

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. 3 x Americana, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December