• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Onsdag
8
November 2017
Kristianstad Arena Kristianstad

Thåström

Paraply produktion och Kristianstad Arena presenterar stolt:
Extrakonsert med Thåström

i Kristianstad Arena 8 november kl 20.00

Thåström berättade i förra veckan att han släpper nytt album och ger sig ut på turné. När biljetterna släpptes till höstens turné såldes över 20000 biljetter under första dagarna. Flera städer sålde slut direkt och nu släpps extrakonsert i Kristianstad Arena den 8 november.

Med ett förflutet i de episka banden Ebba Grön och Imperiet har Thåström varit högaktuell i overkliga fyra decennier. Han fortsätter kontinuerligt att beröra och i höst ger han sig ut på ännu en turné.

- Det är otroligt roligt att kunna bjuda på två konserter med en av Sveriges tyngsta och mest ikoniska artister, säger Robin Åkerman på Paraply produktion.

Thåströms livekonserter placerar sig oftast i gränslandet mellan fantasi och verklighet – en tung och skoningslös musikalisk upplevelse som ständigt överraskar. I höst släpper Thåström ett nytt album som till stor del är inspelat i legendariska Hansa Tonstudio i Berlin. Under våren kommer en första singel och i oktober startar en omfattande Skandinavienturné där två av stoppen blir Kalmar och Kristianstad.

Med nytt material i ryggen kommer Thåström, precis som vanligt, att bjuda på Sveriges bästa konsertupplevelse i höst.

- Han är en ikon, en av de allra största, säger en glad Henrik Fröberg evenemangschef på Kristianstad Arena. Vi är stolta för att få presentera denna konserten.

Biljetterna till konserten i Kristianstad släpps onsdag 8 mars 10.00.

Boenden närmast Kristianstad Arena natten mellan 17 och 18 December.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kristianstad Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Thåström, Kristianstad Arena

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December