• Evenemang idag
Lördag
13
Maj 2017
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Christianstad Motettkör

Stora salen

I detta konsertprogram möts Christianstads Motettkör och pianisten Jesper Olsson och presenterar musik skriven för piano och blandad kör. Tema? Vår och vackra kärlekstoner! Dirigenten Lena Ekman Frisk har gjort ett urval av läckra bitar med virtuosa pianokomp som inspirerar körsångare och publik till starka vårkänslor. Det blir bland annat Wilhelm Stenhammars Vårnatt, Sven-Eric Johanssons Fancies och Lars Edlunds folkvisor. Det blir allt från Hallbergs jazziga pianokonst till dikt av Henriksson och romantisk Sjöberg?lyrik. Till final en tablå med kärleksgnabb av bland annat nationalskalden Taube och den kanadensiske pianisten Donald Patriquin.


Christianstads Motettkör har spridit glädje och musik i över 150 år och bidragit till musiktraditionen i Kristianstad med omnejd. Under ledning av dirigenten Lena Ekman Frisk har kören utvecklats och repertoaren har breddats allt mer. Idag består kören av cirka 40 medlemmar och stoltserar både med silver- och guldmedaljer från internationella körfestivaler!

BILJETTPRIS
150 kr
(+ serviceavgift)

FÖRKÖP
Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken: 010–747 22 72
Kristianstad Tourist Center: 044–13 53 35
kulturkvarteret.com
I entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan våra arrangemang.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Christianstad Motettkör, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari