• Evenemang idag
Fredag
19
Maj 2017
Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall Kristianstad

Konstperformance: Beatrice Johansson

Nidbilden av kulturarbetaren är en pretentiös person som bara sitter och "skräpar". Någon som inte drar sitt strå till stacken. Konstnären Beatrice Johansson bjuder därför in till en dialog om ekonomi, konst och livet.

I december 2016 drog Beatrice Johansson på sig vita kläder och "städade" konsthallen i över två timmar under vernissagen av jubileumsutställningen "Kristianstads konsthall 15 år". Nu tacklar hon fördomarna om konstnären som en "onyttig" medborgare. Performancen pågår mellan kl 18-22 med lite pauser då och då.

Beatrice Johansson tilldelades Kristianstads kulturstipendium 2016. Hon har studerat vid Glasgow School of Arts i Skottland där hon tog sin examen 2016. Utifrån ett starkt intresse och engagemang utforskar hon frågor om politik och maktstrukturer i sitt konstnärskap, bestående av främst med skulptur, installationer och performance.

I siffror

13 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

74 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December