• Evenemang idag
Fredag
19
Maj 2017
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Hanutten

Caféscenen

”Du är så jävla känslig” är rubriken på de två konserter som den 22-åriga starksköra artisten Hannah Harvigsson, mer känd som Hanutten spelar i maj.


Vid konserten under Kulturnatt Kristianstad och bjuder hon på en intim musikupplevelse. Här möter man Hanutten solo på en caféscen där hon varvar personligt berättande med egenskrivna låtar till gitarr och ukulele.

– Vill man komma och se mig i Kristianstad, får man ta med flytvästen för vi ska dyka ner i känslohavet.

I juli 2016 släppte Hanutten sitt debutalbum Säg vad som känns efter en framgångsrik och uppmärksammad Kickstarterkampanj med samma namn. Parallellt har hon även turnerat med konceptet Känslobanken. Här får barn och unga i olika konstformer beskriva och prata om sina känslor – eller att göra känslor, som Hanutten själv beskriver det.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hanutten, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December