• Evenemang idag
Lördag
25
November 2017
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Babblarna

Evenemanget är tyvärr slutsålt

Äntligen har barnens favoriter blivit en föreställning!


En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många många, många fler.

En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

Ålder: 2-5 år (mindre och äldre barn är självklart välkomna!)
Alla barn och vuxna behöver ha en biljett. Spädbarn går in gratis men inga barnvagnar kan tas med in i salen tyvärr.

Arr: Unga Musik i Syd, Kultur & fritid

Konserten är en del av Familjelördag på Kulturkvarteret. Under dagen händer det spännande saker i huset. Det blir prova-på, sagostund, pyssel och mer!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Babblarna, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari