• Evenemang idag
Onsdag
29
November 2017
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Änglaljus

Julkonserten Änglaljus - En julotta på vaken tid!

Julkonserten Änglaljus är en upplevelse. Den skapar äkta julstämning!


Du möts av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret. En känsla av andrum infinner sig. Lyset går ner och tonerna sätts vid pianot. Kör och solist gör entré med levande ljus och välkomnar publiken med Änglaljus! För 24:e året i rad är det dags för den folkkära julkonserten Änglaljus med John Kluge i spetsen. I år gästas han av bland annat Sonja Aldén, Linda Lampenius och Carina E Nilsson.

John Kluge var 23 år gammal när han startade konceptet ”Julkonserten Änglaljus” som nu har blivit en folkkär julkonserttradition med konserter från Malmö i syd till Piteå i norr och till USA i väst. Listan är lång på folkkära artister och musiker som varit Johns gästartister, bland annat Tommy Körberg, Cyndee Peters, Py Bäckman, Johan Stengård och Lars Roos.

Medverkande:
Artister: John Kluge, Sonja Aldén; Linda Lampenius
Vid flygeln: Carina E Nilsson
Kör: Österlen Gospel under ledning av Gunilla Hylén

Arr: Kluge music performance

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Änglaljus, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari