• Evenemang idag
Söndag
24
September 2017
Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall Kristianstad

Tiden & Kärleken

24 september kommer den älskade profesorn och författaren Bodil Jönsson till Regionmuseet i Kristianstad för att tala om Tiden och kärleken.

Vad är det gemensamma i alla olika former av kärlek som vi människor upplever? Bodil Jönsson vrider och vänder på vilken inverkan olika tidsandor har på detta det innersta i kärlekens väsen. Du kommer inte att få några snabba svar men väl kunna börja på reflexionstrådar som kan fortsätta efter föreläsningen.

Bodil Jönsson menar att också till synes enkla frågor som "hur påverkar tiden kärleken?" och "hur påverkar kärleken tiden?" kan väcka tankar som i sin tur kan ha stor betydelse för framtiden, både den individuella och den gemensamma.

Föreläsningen ingår i serien Kärlek och kemi där vi talar och utforskar vi om allt som hör ihop med kärlek.

Köp dina biljetter till föreläsningen via Regionmuseets reception över disk eller via telefon 044 - 13 52 45 under ordinarie öppettider (Tis-fre: 12:00-17:00, lör-sön 11:00-16:00.)

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

107 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tiden & Kärleken, Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November