• Evenemang idag
11-13
Aug 2017
Rickarums Byateater Kristianstad

Stairways To The Stars

Alla artister har sin egen resa mot stjärnorna. Rickarums Bya Teaters Augustikonsert 2017 är fylld med musiken som kom att bli startskottet för några av våra mest folkkära artister.
Årets konsert innehåller musik som kom att bli genombrottet för artister som Frank Sinatra, Marilyn Monroe, Lasse Berghagen, Sven-Ingvars m.fl. på deras resa mot att bli stjärnor.
Det är i år 10 år sedan den första Augustikonserten framfördes i Djurröds Loge. Då var det kompositören Leroy Anderson som var temat i samband med hans 100-års jubileum.
Musiken framförs av en stor orkester med svenska och ryska musiker under ledning av Jonny Jangtun. Solister, ensemble och dansare från Rickarums Bya Teater.
Fredag 11/8 kl. 19.00
Lördag 12/8 kl. 14.00
Söndag 13/8 kl. 14.00

Mer nöjen på Rickarums Byateater
Lördag 2 December 2017
I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

48 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Rickarums Byateater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stairways To The Stars, Rickarums Byateater

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November