• Evenemang idag
Lördag
25
November 2017
Bockeboda Kristianstad

Kristianstad Trail

Kristianstad Trail - Reflextrail är ett arrangemang som får alla traillöpare att längta ut i den mörka skogen och mäta sina krafter en sista gång innan vintern kommer. Banorna ska bjuda deltagarna på varierande löpning på fina stigar och spår, ibland över stock och sten i skog i en skön men jobbig blandning. Med tanke på årstiden räknar vi med att banan är blöt, vädret kallt och banan därmed så tuff den kan bli, vi har inga berg att bestiga, men räkna med att våra små kullar känns rejält i benen i slutet av banorna, även om banan "bara" är 7 km. Det är ett litet kraftprov att springa i Bockebodaskogen vid denna årstid! Loppet och arrangemanget göra dig dock varm om hjärtat och är en positiv upplevelse för alla som är på plats!

I siffror

30 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

153 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bockeboda). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kristianstad Trail , Bockeboda

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari