• Evenemang idag
9-10
Dec 2017
Kristianstads Teater-officiell Kristianstad

Jul Med Sigfridssons

Jul med Sigfridssons

Familjen Sigfridsson, bestående av Lasse, Emil, Zara, Ängla, Vilda, Älvin & Jonatan, presenterar för tredje året i rad en innerlig, varm och mysig julkonsert på Kristianstads Teater 9 & 10 december samt i Garnisonskyrkan i Karlsborg 26 november 2017.


Lasse Sigfridsson gör just nu karriär som soloartist efter 45 år som basist och sångare i dansbandet Lasse Stefanz. Hans son Emil är artisten med många strängar på sin lyra men kanske mest känd för sina musikaluppsättningar i Kristianstad de senaste åren. Emils fru, Zara Kronvall Sigfridsson, var tidigare med i folkpopgruppen Sarek som 2003 fick en stor hit med melodifestivalbidraget "Genom eld och vatten". Hon har även spelat musikal i Kristianstad. Med på scen finns också Emil och Zaras barn, Ängla 13 år, Vilda 8 år och Älvin 8 år. Sigfridssons ackompanjeras av deras trogna följeslagare Jonas Svensson på piano och Jonatan Månsson på slagverk. Årets gästartister är Körett i Kristianstad.

Tillsammans kommer de bjuda på en kavalkad av sånger som hör julen till. Missa inte denna familjära och juliga konsert som garanterat kommer få dig i rätt julstämning! Missa inte heller familjen Sigfridssons julskiva som släpptes julen 2016.
Varmt välkomna!

www.nortic.se
bokabiljetter@live.se
Kristianstads Turistbyrå: 044-135335

I siffror

136 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

116 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kristianstads Teater-officiell). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jul Med Sigfridssons, Kristianstads Teater-officiell

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari