• Evenemang idag
Lördag
24
Februari 2018
Artillerivägen, SE-291 63 Kristianstad, Sverige Kristianstad

Red Carpet Art Show

Red Carpet Art Show är en fartfylld galainspirerad festkväll för alla som uppskattar musik, konst, show och fantastisk mat i en färgstark kombination.
Vår moderator Håcan Nilsson hälsar dig välkommen och ser till att ni får en kväll späckad med show och musik.Vid entrén bjuds det på eldshow av Tin Josefsdotter och Mattz Lindberg och salut från Artillerimuseét.
Inne i värmen möts ni av en för kvällen omgjord skolbespisning som förvandlats till en färg och konst inspirerande miljö. Våra värdinnor i fantastiska kreationer, visar Er till rätt bord i en färgsprakande miljö.
På scenen ser ni showen Great Planet of Apparel Art, precis hemkommen från Los Angeles, USA och som tidigare i är visades under Kulturnatten i Kristianstad.
Efter mat och show bjuds det till party av inga mindre än Gravel´n Rock, ett coverband som vet hur det festas. Baren har fullständiga rättigheter, här finns Picassodrinken, för den som vågar. Missa inte denna härliga kväll!

Portarna öppnas kl.19.00 och stänger kl. 01.00
Välkommna till en färgsprakande kväll med oss på Wendes området A3
Adress: Artillerivägen 3, 291 63 Kristianstad

I siffror

16 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

176 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April