• Evenemang idag
Torsdag
22
Februari 2018
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Sarah Klang

INSLÄPP 18.30

Konserten med Sarah Klang 22 februari byter från Lilla salen till Stora salen på grund av det enorma intresset för spelningen. Sarah Klang har på kort tid gjort succé och intresset har ökat lavinartat för denna fantastiska sångerska! Därför räcker inte Lilla salen till och vi har beslutat att byta till en större sal. I samband med detta släpper vi upp ännu fler biljetter!


Som en bonus har vi bokat på Louise Lemón som kommer att spela i Lilla salen efter Sarah Klang då Bistron även kommer att hålla öppet. En riktigt helkväll med andra ord!

Louise Lemón är fantastisk sångerska som är på g och hon kommer att komplettera Sarah Klang alldeles utmärkt. Två starka kvinnor på uppgång i musiksverige!

Observera att det är onumrerade platser som gäller.

Sarah Klang har tagit musikvärlden med storm under hösten. Efter spelningar på Way Out West och Reeperbahn Festival i Hamburg har hon fortsatt att spela för fullsatt publik i Stockholm och Göteborg. Hon har även fått hög P3- rotation och konfirmerats som en av liveartisterna på Guld 2018. Bara tre låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över - musik att leva i och leva med. Berättelser att känna med och känna igen sig i.

Hennes senaste singel "Lover" släpptes den 24 november och i februari 2018 släpps debutalbumet "Love in the Milky Way".

Biljettpriser
Ordinarie: 200 kr (exkl. 25 kr serviceavgift)
Ungdom (upp till 20 år): 125 kr (exkl. 25 kr serviceavgift)

Arrangör: Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid i samarbete med Kompakt Disk

I siffror

81 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

139 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sarah Klang, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April