• Evenemang idag
Fredag
13
April 2018
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Helena Josefsson & Christoffer Lundquist

Du har hört dem på Spotify. Du har sett dem på Youtube miljontals gånger, de syns ständigt på TV och på scener världen över – om man tittar noga.

Denna kväll intar Helena Josefsson & Christoffer Lundquist, två av Sveriges mesta musikdoldisar, frontpositionen på Kulturkvarteret. De bjuder in en brokig skara vänner – och dig – till en musikfest i världsklass!

Christoffer Lundquist är bland annat känd från Brainpool och Helena Josefsson har frontat på flera av Per Gessles konserter och turnéer.

Bland ett 15-tal gäster möter vi allt från 90-talets svenska indie-elit till Grammisvinnare, klassiska musiker, skapare av listettor – till och med nån melodifestivalvinnare! Men också superkändisar du inte visste vilka de var.

ÅLDERSGRÄNS
13 år

Konserten spelas även på Palladium Malmö 12 april.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Helena Josefsson & Christoffer Lundquist, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj