Fredag
9
Februari 2018
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Camerata Øresund & Eline Soelmark: Vivaldissimo

"Den poetiska bågen och den gyllene rösten"

Under den här konserten kommer det bjudas på en rad av Vivaldis mästervärk, musik för violin och sopran som är skrivna för varandra.


På Vivaldis tid strävade violinisterna efter att låta som de mänskliga stämmorna, medan människor försökte efterlikna instrumentens briljanta klang. I detta program presenteras en spännande dialog mellan violin och sopran-stämma som visar den mänskliga förmågan att uppnå sublim skönhet, rörande stämning och avväpnande humor.

Violinisten Peter Spissky vill måla musikaliska bilder till den berömda violinkonserten "De 4 årstiderna" och sopranen Eline Soelmark vill förföra och inspirera oss med sin gyllene röst i virtuosa kantater.

BILJETTINFO
250 kr (exkl. 25 kr serviceavgift)

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Camerata Øresund & Eline Soelmark: Vivaldissimo, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari