• Evenemang idag
Lördag
24
Februari 2018
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

När Hjärtat Svämmar Över

Föreställningen är en del av Familjelördag på Kulturkvarteret!

När hjärtat svämmar över är en konsert om känslor. Om hur hjärtat kan svämma över och man blir så arg så man slår till sin kompis. Eller när man får den julklapp som man önskade sig mest av allt och hjärtat svämmar över av glädje. När kompisen flyttar och hjärtat svämmar över av sorg. I Etiopien finns ett talesätt om sång som på svenska blir: När hjärtat svämmar över så kommer det ut genom munnen.


När sångarna och multiinstrumentalisterna Anders Larsson och Allan Skrobe, sjunger och pratar om känslor blir de förebilder i en värld där pojkar lär sig att inte gråta. En varm föreställning om känslor för alla som vågar och inte vågar.

Vågar du prova att stå på scenen och sjunga? Eller vågar du inte? Du bestämmer dig där och då: I Lilla salen i Schlager-tider!

Medverkande: Anders Larsson och Allan Skrobe med gitarr, mandola, slagverk, kontrabas

BILJETTINFO
Vuxen/barn: 60 kr

Arr: Stjärnserien/UNGA Musik i Syd och Kultur & fritid

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. När Hjärtat Svämmar Över, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars