• Evenemang idag
Lördag
27
Januari 2018
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Bockarna Bruse

Lilla salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien

Följ med riksspelmannen Anna Rynefors in i den klassiska sagan om Bockarna Bruse, omarbetad till musik- och berättarföreställning. Här blåser folkmusiken liv i sagan med bland annat en nyckelharpa och en säckpipa i gosedjursdräkt!


Sagan är magisk, för den ser likadan ut var på jorden vi än befinner oss. Alla kulturer har getter och troll, glädje och musik! Under föreställningen möter vi flera djur och sjunger om dem, räknar till 1, 2, 3 och utforskar förhållandet liten, mellan, stor. Och så väcker vi läs- och musiklusten hos barnen!

Medverkande: Anna Rynefors blev 2005 Sveriges första kvinnliga riksspelman på säck­pipa och tillhör därmed en väldigt liten skara i världen. Hon spelar även nyckelharpa och ingår bland annat i folkmusik-konstellationerna Dråm och Svanevit.

BILJETTINFO
Vuxen/barn: 60 kr

Arr: Stjärnserien/UNGA Musik i Syd och Kultur & fritid

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bockarna Bruse, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April