• Evenemang idag
Söndag
11
Februari 2018
Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall Kristianstad

Invigning: Hela Världen Brinner

Hela världen brinner - en utställning om mod och rädsla med avstamp i Astrid Lindgrens dagböcker från andra världskriget.

Under hela andra världskriget skriver Astrid Lindgren dagbok där hon berättar om vardagen i Stockholm och om en värld i krig. Texten är laddad med stor sorg och förfäran. Utställningen bygger på Astrids dagboksanteckningar och de urklippta artiklar från svenska tidningar, som också fanns i dagböckerna.

I utställningen möter vi även andra människors berättelser. Människor, i olika åldrar och från olika hörn av världen, som idag lever i Sverige men som flytt hit undan krig, våld och förtryck.

Utställningen invigs av Annmari Kastrup som producerat utställningen.

I siffror

25 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Invigning: Hela Världen Brinner, Regionmuseet Kristianstad & Kristianstads konsthall

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars