• Evenemang idag
Onsdag
11
April 2018
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Mat Är Kultur

Rätt ur jorden – så blir du självförsörjande på grönsaker

Visste du att en odlingsyta på 500 kvadratmeter är tillräcklig för att förse en familj på fyra personer med grönsaker som räcker i ett helt år? Och kunde du ana att det inte kräver mer än max en timmes arbete per dag?


Med utgångspunkt från boken Rätt ur jorden – handbok i självhushållning pratar Bella om konsten att odla för husbehov. Och konstaterar att du inte behöver mer mark än en vanlig villatomt!

Bella Linde är frilansjournalist, författare och moderator med specialintresse för odling och självhushållning – och därmed en hållbar livsstil. Hon var en av programledarna i SVT:s ”Sommartorpet” och varje månad skriver hon om sitt och andras odlarliv i tidningen Land.
Senast gav Bella ut boken ”Rätt ur jorden – handbok i självhushållning” samt ”Lilla grönsakslandet – odla skörda äta”, en odlingsbok för barn.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mat Är Kultur, Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni