• Evenemang idag
Lördag
14
April 2018
Kulturkvarteret Kristianstad Kristianstad

Agnas Bros.

Agnas Bros. är de fyra bröderna Konrad, Kasper, Mauritz och Max Agnas. Gruppen har spelat tillsammans i 14 år, och då inser man att de började lira i väldigt unga år.

De har hunnit turnera i Tyskland och runt om i Sverige och samarbetat med bland andra Nils Landgren och Fredrik Ljungkvist. 2015 blev halva gruppen (Mauritz och Konrad) kontaktade av gitarrlegenden Pat Metheny för att spela tillsammans med Metheny på Uppsala internationella Gitarrfestival. Nu släpper de sitt tredje album med egen helt nyskriven musik.

"Alla framträdande jag gjort med bröderna Agnas har orsakat stora reaktioner och det finns ingen tvekan om att det blir så även i framtiden. Med mod och mycket humor skapar de ett gemenssamt mål, nämligen att hitta till människors hjärtan. - Nils Landgren

Line Up: Max Agnas (piano), Kasper Agnas (gitarr), Mauritz Agnas (kontrabas), Konrad Agnas ( trummor).

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kulturkvarteret Kristianstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Agnas Bros., Kulturkvarteret Kristianstad

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni