Är du sugen på att se en medryckande konsert eller gå på festival? Läs mer om en rad evenemang som genomförs i Kristianstad under våren och sommaren.

Nedan kan du ta del av några av de föreställningar och andra event som tar plats i Kristianstad under de närmsta månaderna.

Jon Henrik Fjällgren – 16 april

Jon Henrik Fjällgren genomför sin hyllade konsertturné, och i mitten av april har turen kommit till Kristianstad när han uppträder på Kulturkvarteret. Här blandas jojk med musik från Jon Henrik Fjällgrens favoritartister som till exempel Elvis Presley och Eva Cassidy.

Händels Water Music – 6 juni

Den 6 juni firas nationaldagen med en konsert av Christianstad Symfoniker, som arrangeras av Naturum Vattenriket. Konserten börjar klockan 15.00.

Kristianstad Rockfest – 15 juli

Är du sugen på rock, rock och mer rock? Den 15 juli går Kristianstad Rockfest av stapeln och bjuder på uppträdanden från en rad skickliga rockgrupper. Vilka som kommer att delta presenteras löpande under våren.

Johan Glans sommarturné – 29-30 juli

För första gången på flera år är det dags för den folkkära komikern Johan Glans att ge sig ut på Sverigeturné, och i slutet av juli har turen kommit till Kristianstad och Tivoliparken. Under föreställningen utlovas träffsäker humor och skånsk charm – här kan du läsa mer och boka din biljett.

Trädgården Festival 2023 – 25-26 augusti

I slutet av augusti är det dags för nordöstra Skånes största pop-/EDM-festival när Trädgården Festival går av stapeln. Här kan du bland annat se artister som Veronica Maggio, De Vet Du, Hov1 och Anis Don Demina.