Är du sugen på att se en medryckande musikal eller gå på rockfestival? Läs mer om en rad shower och föreställningar som genomförs i Kristianstad under våren och sommaren.

Efter ett par år kantade av pandemi och restriktioner är det äntligen dags för scenerna runt om i landet att fyllas med show och underhållning igen. Nedan kan du ta del av några av de mest populära föreställningarna som tar plats i Kristianstad under de närmsta månaderna.

Pernilla Wahlgren har hybris – 6 maj

För ett par år sedan gjorde Pernilla Wahlgren succé med sin show vid namn ‘Kort, glad & tacksam’. Nu är hon tillbaka med en helt ny, och minst lika underhållande, föreställning. I början av maj kommer hon med sin ensemble bestående av exempelvis Hanna Hedlund och Ola Forssmed och uppträder på Kristianstad Arena.

Standup med Magnus Betnér – 13 maj

För över fem år sedan hade Magnus Betnér tänkt avsluta sin karriär som ståuppkomiker. Så blev dock inte fallet! Efter några år utanför rampljuset klev han upp på scen igen, och nu uppträder han med nya föreställningar runt om i landet. I mitten av maj kommer han till Kristianstad och uppträder på Kulturkvarteret.

Från Orsa till Nashville – 3 juni

Häng med på en spännande kväll i countrymusikens tecken när den folkkära artisten Kalle Moraeus bjuder på show tillsammans med Alexzandra Wickman och Doug Seegers. Under kvällen kommer du att få höra hits från exempelvis Dolly Parton, Taylor Swift, Johnny Cash och Shania Twain. Trion uppträder på Kulturkvarteret den 3 juni.

Grease – 5 juni

I början av juni har du chans att se en av världens mest välkända musikaler när gänget från Grease tar plats på scen på Kristianstad Arena. Njut av en kväll fylld av dans, sång och brylkräm! Föreställningen drar igång klockan 19.00.

Kristianstad Rockfest – 15-16 juli

Är du sugen på rock, rock och mer rock? Den 15-16 juli går Kristianstad Rockfest av stapeln och bjuder på uppträdanden från bland annat Hardcore Superstar, Sahara Hotnights, Dark Funeral och The Dahmers. Festivalen genomförs i Tivoliparken.