Under de kommande månaderna fylls scenerna i Kristianstad med såväl musik som humor. Här kan du läsa mer om några av de populära föreställningarna som kommer att ta plats.

Björn Rosenström – 22 mars

Vill du uppleva Björn Rosenström unplugged? Då finns chansen den 22 mars när artisten uppträder på Restaurang Metropol i Kristianstad. Här bjuds på god stämning, allsång och party, och entrén öppnar klockan 21.00.

Henrik Nyblom – 5 april

Under 2024 ger sig komikern Henrik Nyblom ut på en Sverigeturné med sin show “Figaro Paninis kakafoniska dödsdans”. Som husband ser du Sylvester Schlegel från The Ark och under kvällen utlovas en mix av humor och musik. Showen genomförs den 5 april på Kulturkvarteret i Kristianstad.

Petrina Solange och Ina Lundström – 20 april

Humorvåren fortsätter i Kristianstad när Petrina Solange och Ina Lundström intar Kulturkvarteret den 20 april. Den skickliga duon bjuder på 40 minuter stand-up var och bjuder på ett högt tempo och gott om skratt.

Özz Nûjen – 12 juni

Med sin show “Äntligen roligt” bjuder Özz Nûjen på en show fylld av improvisation. Under året uppträder han på scener runt om i landet, och den 12 juni har turen kommit till Kristianstad och Biljardkompaniet.