19-20
Okt 2016
Kristianstad Arena Kristianstad

Funka För Livet

Funka för livet är mässan och mötesplatsen för personer med funktionsnedsättning, deras närstående samt seniorer. Med funktionsnedsättning avser vi alla som på något sätt behöver stöd i vardagen såsom personer med demens, autism, hörselskada och ryggmärgsbråck med flera. Här samlas också yrkeskåren för att dela kunskaper och prata om framtidens produkter och tjänster för ett enklare vardagsliv.

Funka för livet är ett initiativ från Växjö och har arrangerats fyra gånger tidigare, 2012 och 2014 i Växjö, i Karlskrona & Halmstad 2015.

Onsdag & torsdag, 19-20 oktober, fyller vi Kristianstad Arena med utställare från branschen, föreläsningar, prova-på-aktiviteter och uppvisningar. Varmt välkomna!

I siffror

55 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1805 st

har besökt evenemanget på Kristianstad.com
Boenden närmast Kristianstad Arena natten mellan 17 och 18 Oktober.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Kristianstad Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Funka För Livet, Kristianstad Arena

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober