• Evenemang idag
Onsdag
25
Augusti 2021
Biljardkompaniet Kristianstad

The Byson Family

The Byson Family från Glasgow gör en miniturné där Kristianstad får äran att vara med.
Den kända rösten kommer från Phil Campbell, som tidigare frontade de bluesrockiga Kristianstadsfavoriterna Temperance Movement.

Övriga medlemmar är inga noviser: Allan James (Jon Fratelli), Michael McDaid (Paulo Nutini), Christian Fleetwood och Chris Russell (The 68's), med över 180 miljoner spelningar på Spotify.
Ett allstar-band som blandar soul och rock på ett alldeles eget sätt.
Grunden för bandet är den gemensamma kärleken till amerikansk västkust-musik. Och en beundran för mästerliga låtskrivare som The Band/Neil Young/Springsteen och Teenage Fanclub. Definitivt något för er som gillar Temperance Movement!

Trots den korta tiden sen starten och en pågående pandemi har de genomfört ett antal utsålda, hyllade spelningar och de har även lyfts till skyarna av BBC Radio och Rolling Stone Magazine.

**TIDER / BILJETTER**

*Biljetter släpps längre fram.*

Showstart ca: 20:00

Åldersgräns: 18år

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
[kulturforeningenantligen.se/biljetter/](http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/)

Äta innan showen? Boka bord på [www.biljardkompaniet.se](https://biljardkompaniet.se/) meny finns på [www.facebook.com/biljardkompaniet](https://www.facebook.com/Biljardkompaniet)

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk, Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biljardkompaniet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Byson Family, Biljardkompaniet

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober