• Evenemang idag
Lördag
4
September 2021
Biljardkompaniet Kristianstad

Zach Person (US)

Den otroligt talangfulla och hyllade gitarristen Zach Person från USA kommer till Sverige!

Många påminns om Jimi Hendrix när de hör och ser Zach. Det är något med hans utstrålning i kombination med det mästerliga gitarrspel som drar tankarna åt det hållet. Han bemästrar blues lika bra som soul.

Zach medverkade i American Idol 2016, där han tävlades av Jennifer Lopez, Keith Urban och Harry Connick Jr – och blev enormt hyllad!

2017 representerade han Houston Blues Society vid International Blues. Challenge, en tävling med några av de bästa bluesartisterna från hela världen. Detta framträdande skulle senare ge honom möjlighet att uppträda tillsammans med blueslegender som Buddy Guy och Robert Cray.

"What can I say, this young man is hot!" -Buddy Guy

"He´s from another time" -Jennifer Lopez

Zach kommer till Kristianstad tillsammans med sin trummis så förvänta er en kväll fylld av rock n ’ roll och kanske en snygg soulballad.

**TIDER / BILJETTER**

*Biljetter släpps längre fram.*

Showstart ca: 20:00

Åldersgräns: 18år

*Vi förbehåller oss rätten att placera publiken på bestämda sittplatser om restriktioner skulle kräva detta.*

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
[kulturforeningenantligen.se/biljetter/](http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/)

Äta innan showen? Boka bord på [www.biljardkompaniet.se](https://biljardkompaniet.se/) meny finns på [www.facebook.com/biljardkompaniet](https://www.facebook.com/Biljardkompaniet)

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk, Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biljardkompaniet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Zach Person (US), Biljardkompaniet

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober