Tisdag
2
November 2021
Biljardkompaniet Kristianstad

Ghost Of Paul Revere (US)

Ghost of Paul Revere har ofta placeras i folk/bluegrass-fållan eftersom sättning med gitarr, bas och banjo för tankarna dit. Men någon traditionell musik handlar det inte om.

Trion från Portland, Maine formades av Radiohead, Beatles, Led Zeppelin och Pink Floyd och deras låtar är mer indiepop än folk. Men med närheten, intensiteten och energin från den bästa folkmusiken.

Ghost of Paul Revere har mycket gemensamt med band som Mipso, Caamp, Susto, Wilderado och Trampled By Turtles. Både i sättet att skapa musik och i förmågan att nå en publik som normalt sett gör allt för att undvika banjo.

Hösten 2020 släpptes deras tredje album "Good At Losing Everything" i Europa via svenska etiketten Rocksnob. Ghost of Paul Revere har varit på väg hit flera gånger för att presentera låtarna från nya plattan. Sätt ett kryss i kalendern den 2 november – för då blir det äntligen av!

**TIDER / BILJETTER**

*Biljetter släpps längre fram.*

Showstart ca: 20:00

Åldersgräns: 18år

*Vi förbehåller oss rätten att placera publiken på bestämda sittplatser om restriktioner skulle kräva detta.*

Mer om biljetter och tillgänglighet hittar du här:
[kulturforeningenantligen.se/biljetter/](http://kulturforeningenantligen.se/biljetter/)

Äta innan showen? Boka bord på [www.biljardkompaniet.se](https://biljardkompaniet.se/) meny finns på [www.facebook.com/biljardkompaniet](https://www.facebook.com/Biljardkompaniet)

Ett arrangemang av Kulturföreningen Äntligen i samarbete med Kompakt Disk, Studiefrämjandet Skåne och Blekinge samt Kristianstads kommun.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Biljardkompaniet). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ghost Of Paul Revere (US), Biljardkompaniet

POPULÄRT I Kristianstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Kristianstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Kristianstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober