Hotel Bishops Arms Kristianstad

Västra Boulevarden 7 • Kristianstad

Hotel Bishops Arms är ett mysigt värdshus beläget mitt emot Kristianstads centralstation. Här bor du centralt i staden i en engelskt inspirerad värdshusmiljö. Man vill skapa en hemtrevlig känsla och ge gäster en upplevelse som man sent glömmer! Här bor du nära restauranger, butiker och sevärdheter. Ett besök på Regionmuseet är en historisk resa där du lär dig mer om Kristianstad och Skåne – allt från landskapet till kläderna.

Hos Hotel Bishops Arms bor man i något av de 26 genuint inredda hotellrummen. Den brittiska stilen fortsätter här med varma jordnära färger och trädetaljer samtidigt som den blandas med moderna faciliteter. Rummen har trägolv, stora persiska mattor och vackra fönster som vetter mot Kristianstads centrum. Faciliteter som finns på rummen är skrivbord, sittmöbel, platt-TV, badrum med dusch samt fri wi-fi.

I anslutning till värdshuset ligger den klassiska puben The Bishops Arms. Här serveras varje dag en utsökt à la carte meny, man kan även erbjuda ett brett urval av fatöl och ale. I restaurangen serveras även frukosten. På söndagar finns möjlighet att njuta av dagens viktigaste mål ända fram till klockan 12.00. Slå dig ned i en av de bekväma fåtöljerna framför den öppna spisen i biblioteket och koppla bort vardagen!

Tillgängliga rum på Hotel Bishops Arms Kristianstad

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Bishops Arms Kristianstads olika rumstyper

Måndag 14 Oktober t.o.m Tisdag 15 Oktober - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Kristianstad