Annas Hotell

Näsbychaussén 35 • Kristianstad

Anna tog över denna vackra 1800-talsbyggnad under 2009 och har sedan dess varsamt renoverat och restaurerat till vad det är idag – ett högklassigt hotell. Gården byggnaden ligger på kallas Fröknagården efter de ogifta adelsdöttrarna som bodde här under 1700-talet. Hotellet ligger 5 minuters bilresa från centrala Kristianstad och man erbjuder fri parkering. Alldeles utanför hotellet stannar lokaltrafik som snabbt och enkelt tar dig in till centrum.

Det finns 12 hotellrum på Annas Hotell. Alla rum är omtänksamt skapade för att kunna erbjuda gästen det allra bästa. Rummen har trägolv och otroligt vackra och intressanta tapeter. Sängarna kommer från Hildings och sängkläderna är av finaste ekologiska bomull för just din bästa sömn. Faciliteter som finns är badrum med dusch och imfria speglar, LED-TV med 15 kanaler, fri snabb trådlös uppkoppling, skrivbord, kaffe/tekokare. Du väljer mellan att bo i enkelrum, dubbelrum eller superiorrum. Superiorrummen är något alldeles speciellt och bokas endast via Anna själv.

Varje morgon serveras en frukost som ingår i rumspriset. Denna serveras mellan 06.30 – 09.30. Det går även att beställa en frukostlåda om man önskar äta vid annan tid. Under kvällen lagar Anna mat till hotellets gäster. Du väljer mellan utsökta rätter på den stående menyn eller kvällens varmrätt som varieras dagligen. I den vackra trädgården finns det möjlighet till avslappning. Hotellet erbjuder även cykeluthyrning och gäster har tillgång till en tvättstuga.

Tillgängliga rum på Annas Hotell

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Annas Hotells olika rumstyper

Söndag 28 Juli t.o.m Måndag 29 Juli - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Kristianstad