Charlottsborgs Vandrarhem

Slättängsvägen 98 • Kristianstad

Tre kilometer från centrala Kristianstad ligger Charlottsborgs Vandrarhem beläget. Vandrarhemmet håller öppet året om, dock med begränsade öppettider under vintermånaderna. Här bor man i ett naturskönt område men med möjlighet att lätt kunna ta sig in till stadens nöje och aktivitetsutbud. I området finns flera promenadslingor och i parken finns en lekplats där barnen kan roa sig. En 8-minuters bilresa tar dig till någon av de två golfbanorna i närheten: Skepparslöv och Araslöv.

Charlottsborgs Vandrarhem erbjuder boende i stugor, rum och sovsalar. Stugorna har plats för upp till två personer och ligger belägna i en lummig miljö. Du finner här faciliteter så som kyl med frysfack, bord, stolar och TV. Rummen har plats för 2-5 personer och har tillgång till ett delat badrum. Här finner man faciliteter så som kylskåp, garderob, TV, telefon och fri wi-fi. Det är obligatoriskt med sänglinne, om önskas kan dessa hyras på plats. Alla gäster boende på området har även tillgång till tvättstuga.

Vill man ta del av den dagliga frukostbuffén måste detta bokas vid ankomsten. Frukosten serveras i den charmiga matsalen intill det gemensamma köket som gäster har till förfogande. På området finns en kiosk som säljer godis och glass. Ett biljardbord finns för de som vill spela en omgång!

Tillgängliga rum på Charlottsborgs Vandrarhem

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Charlottsborgs Vandrarhems olika rumstyper

Tisdag 3 Oktober t.o.m Onsdag 4 Oktober - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Kristianstad