Kong Christians Bed & Breakfast

Tivoligatan 12 • Kristianstad

Endast några meter från Lilla Torget och fem minuters promenad från centralstationen hittar man Kong Christians Hotell & Vandrarhem. Här bor du i på en lugn gata nära stadens puls! Hotellet ligger beläget i en charmig hörnbyggnad och erbjuder hotellrum samt enklare rum i vandrarhemsform. Det centrala läget gör att det alltid är nära till sevärdheter så som den vackra renässanskyrkan, pittoreska shoppingstråk samt populära caféer.

Det finns 24 rum på Kong Christians Hotell & Vandrarhem. Rummen är ljust inredda och har stora fönster som skapar rymd. Möblemanget fokuserar på bekvämlighet och funktion med säng, skrivbord och någon sittmöbel. Rummen har även en TV och fri wi-fi. Vissa av rummen har privat badrum medan andra har tillgång till gemensamma i korridor.

Cirka 100 meter från hotellet finns ett mindre café där gästerna varje dag serveras frukost. På själva hotellet finns en restaurang och bar där man erbjuder en klassisk pubmeny. Restaurangen är genuin och mycket charmigt inredd. Här finns möjlighet att spela dart, biljard och sjunga karaoke. Den sportintresserade kan ta plats framför någon av TV-apparaterna för att heja på sitt favoritlag.

Tillgängliga rum på Kong Christians Bed & Breakfast

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Kong Christians Bed & Breakfasts olika rumstyper

Lördag 4 December t.o.m Söndag 5 December - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Kristianstad