Bed & Breakfast Kristianstad

Ambulansvägen 1 • Kristianstad

På Bed & Breakfast Kristianstad bor man centralt i staden men i en fridfull och avstressande miljö. Här bor man endast 1,5 kilometer från centralstationen och på 15 minuter går du in till den vackra Tivoliparken. Det är aldrig långt till shopping, nöje och kultur – ett besök på Artillerimuseet kanske kan vara något? Artillerimuseet visar en stor samling av artilleriets materiel från en 200 års period. Se utvecklingen av instrument, radio, telefoni, fordon och kanoner!

Det finns 13 alldeles nyrenoverade rum på Bed & Breakfast Kristianstad. Rummen har trägolv och är ljust inredda. Möblemanget är mycket modernt och stilrent med fokus på hög kvalité. Varje badrum har dusch och är kaklade. Du hittar här faciliteter så som lakan, handdukar, platt-TV och wi-fi. Vissa av rummen har en slående utsikt över den lummiga trädgården. Alla rum är rökfria.

Varje morgon serveras en härlig frukostbuffé med hembakt bröd. Denna går att avnjuta antingen i matsalen eller när vädret tillåter: ute i trädgården. Hos B&B Kristianstad har gäster tillgång till ett gemensamt kök med spis, kylskåp, mikrovågsugn och kaffekokare. Ute i trädgården finns även grillutrustning. För avslappning kan man slå sig ned i någon av de bekväma sofforna i TV-rummet eller i bastun. Gäster som anländer med bil kan parkera kostnadsfritt på anslutande parkering.

Tillgängliga rum på Bed & Breakfast Kristianstad

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Bed & Breakfast Kristianstads olika rumstyper

Måndag 12 Juni t.o.m Tisdag 13 Juni - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Kristianstad