Mayfair Hotel Tunneln - Sweden Hotels

Adelgatan 4 • Malmö
Detta historiska hotell erbjuder gratis WiFi och en populär frukostbuffé och ligger bara 150 meter från Malmös centralstation och Stortorget. I rummen finns te- och kaffekokare och en platt-TV med gratis filmer.

Mayfair Hotel Tunneln - Sweden Hotels ligger i en byggnad från 1300-talet, som förr användes av svenska kungligheter. Vissa av rummen har kvar de ursprungliga exponerade träbjälkarna i taket.

Restaurangen SOT ligger i det medeltida källarvalvet och specialiserar sig på biffar och tapas. Lobbyns bistro Snapphane tillagar regionala rätter på färska, lokala råvaror.

Shoppinggatan Södergatan ligger bara 3 minuters promenad bort. Mayfair Hotel Tunnelns vänliga personal står gärna till tjänst med turistinformation och tips om vilka sevärdheter du kan besöka.

Tillgängliga rum på Mayfair Hotel Tunneln - Sweden Hotels

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Mayfair Hotel Tunneln - Sweden Hotels olika rumstyper

Måndag 1 November t.o.m Tisdag 2 November - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - Gratis avbokning
Detta klassiskt inredda rum har minibar, skrivbord och te-/kaffekokare. Rummet har även en platt-TV.
Litet dubbelrum (140 cm bred säng) - 1 person - Gratis avbokning
Detta lite rymligare och klassiskt inredda rum har en större säng. Här finns minibar, skrivbord och te-/kaffekokare. Rummet har även en platt-TV.
Litet dubbelrum (140 cm bred säng) - Gratis avbokning
Detta kompakta och klassiskt inredda rum har minibar, skrivbord och te-/kaffekokare. Rummet har även en platt-TV. Observera att sängen är 140 cm bred.
Litet dubbelrum (140 cm bred säng) - Gratis avbokning
Detta lite rymligare och klassiskt inredda rum har en större säng. Här finns minibar, skrivbord och te-/kaffekokare. Rummet har även en platt-TV.
Dubbelrum Standard - Gratis avbokning
Detta något större och klassiskt inredda rum har minibar, skrivbord och te-/kaffekokare.Rummet har även en platt-TV.
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning
Detta klassiskt inredda rum har justerbar säng, golvvärme i badrummet, minibar och te-/kaffekokare. Rummet har även en platt-TV. Vissa rum har de ursprungliga 1800-talsbjälkarna i taket.
Trebäddsrum - Gratis avbokning
Detta rymliga och klassiskt inredda rum har en vardagsrumsdel med bäddsoffa. Här finns även minibar, te-/kaffekokare och en platt-TV.
Minisvit - Gratis avbokning
Detta charmiga rum har ursprungliga takbjälkar, te-/kaffekokare och en platt-TV. I badrummet finns ett rymligt hörnbadkar och en dusch.

Fler hotell i Malmö