First Hotel Christian IV

Västra Boulevarden 15 • Kristianstad

I en utmärkande mycket pampig sekelskiftesbyggnad ligger First Hotel Christian IV beläget. Denna ståtliga byggnad har tidigare huserat bank och man har tagit väl till vara på karakteristiska detaljer så som bankvalvet. Här bor du väldigt centralt med närhet till välrenommerade restauranger och caféer samt shopping och andra roliga aktiviteter som Natur och kultursafari. Detta safari avgår från naturums brygga och glider sedan fram genom en otrolig natur samtidigt som ni av guider får lära er om områdets fågel- och djurliv.

De 86 rummen på First Hotel Christian IV är indelade i Moderate, Standard, Superior och Deluxe. Rummen är mycket bekväma och har antingen trägolv eller matta. Väggarna är ljusa och fönstren stora, vilket skapar en känsla av rymd. Standardfaciliteter på rummen är skrivbord, badrum med dusch, kabel-TV samt fri wi-fi. Vissa av superiorrummen har ett burspråk eller en balkong medan deluxerummen är belägna i tornet och har fönster i två väderstreck.

I rumspriset inkluderas en god och sund frukostbuffé. Här hittar du förutom nybryggt kaffe även ägg, bacon, ett brett urval av pålägg, färsk frukt och mycket mycket mer! Hotellets restaurang serverar rätter tillagade med främst lokala och ekologiskt producerade råvaror. Man fokuserar på säsong och baserar sin meny därefter. Här erbjuds en enklare à la carte meny samt 2-, 3- och 4-rätters menyer.

Tillgängliga rum på First Hotel Christian IV

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med First Hotel Christian IVs olika rumstyper

Lördag 26 November t.o.m Söndag 27 November - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Kristianstad