Stadshotellet Kristianstad

Nya Boulevarden 8 • Kristianstad

I hjärtat av Kristianstad, mitt på Stora Torg, finner man det vackra Stadshotellet. Här ryms luftiga rum i en storslagen byggnad från 1800-talet. Du bor med närhet till allt vad staden har att erbjuda – shoppingstråk, restauranger, caféer och sevärdheter. Centralstationen finner man precis runt hörnet och runt om Kristianstad finns flera golfbanor för den som vill slå några slag! Gäster som anländer med bil kan parkera på torget framför hotellet (avgiftsbelagd 09 - 18 och lördag 09 – 14). Det finns även garageplats att hyra för 65:-/dygn.

Stadshotellet erbjuder 38 rum med totalt 65 bäddar. Rummen har trägolv, vita väggar och är vackert inredda med röda detaljer. Alla rum är mycket rymliga och de stora vackra fönstren släpper in mycket ljus. Faciliteter som finns är skrivbord, sittmöbler, badrum med dusch, mörkläggningsgardiner, kabel-TV med stort utbud av kanaler och fri wi-fi. Antingen vetter rummen mot gågatan, torget eller innergården.

Varje morgon serveras en generös frukostbuffé i den charmiga matsalen. Under eftermiddagarna och kvällarna kan gäster njuta av en god kopp kaffe och kaka nere i receptionen. I lobbyn finns en bar med fullständiga rättigheter samt en dator som gäster har fri tillgång till. På bottenvåningen finns en bastuavdelning, tillgången till denna inkluderas i rumspriset. Receptionen är bemannad 24 timmar om dygnet.

Tillgängliga rum på Stadshotellet Kristianstad

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Stadshotellet Kristianstads olika rumstyper

Söndag 21 Juli t.o.m Måndag 22 Juli - Pris inkluderar moms.

Fler hotell i Kristianstad