V Hotel Helsingborg; BW Premier Collection

Fågelsångsgatan 1 • Helsingborg
Detta hotell ligger 5 minuters promenad från Helsingborgs centralstation, hamnen och det medeltida vakttornet Kärnan. Hotellet erbjuder gratis Wi-Fi samt gratis kaffe, te och frukt.

Hotell Viking erbjuder individuellt designade rum som är inredda med en kombination av antikviteter och moderna möbler. Vissa av rummen har balkong.

Hotellets egen restaurang och bar, V Bar & Bistro, erbjuder en meny med internationellt inspirerade rätter. På vinlistan finns viner från hela världen.

Helsingborgs stadsteater ligger knappt 5 minuters promenad från Hotell Viking. Fotbollsstadion Olympia ligger en 12-minuters promenad bort, och till Sofieros slott & park är det bara 12 minuter med bil.

Tillgängliga rum på V Hotel Helsingborg; BW Premier Collection

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med V Hotel Helsingborg; BW Premier Collections olika rumstyper

Onsdag 31 Juli t.o.m Torsdag 1 Augusti - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum Standard - 18 m²
I detta dubbelrum finns ett eget badrum med gratis badprodukter, duschkabin och hårtork. Det luftkonditionerade dubbelrummet har en platt-tv med streamingtjänster, en sittgrupp, en garderob, parkettgolv och stadsutsikt. Boendeenheten har 1 säng.
Enkelrum - 15 m²
Detta enkelrum har en sittgrupp och luftkonditionering.
Dubbelrum Superior - 25 m²
Detta dubbelrum har en vattenkokare och en sittgrupp.
Stort dubbelrum - 17 m²
Detta dubbelrum har 1 platt-tv och luftkonditionering.
Rum Premium med badkar - 25 m²
Detta dubbelrum har eget badrum med duschkabin, badkar, hårtork och gratis badprodukter. Badrockar tillhandahålls. I det rymliga och luftkonditionerade dubbelrummet finns en platt-tv med streamingtjänster, en minibar, en sittgrupp och en garderob. Du har stadsutsikt från rummet. Boendeenheten har 1 säng.

Aktuellt på V Hotel Helsingborg; BW Premier Collection

Fler hotell i Helsingborg