Inget säger väl sommar som en konsert med Diggiloo-gänget? Här kan du läsa allt om årets uppställning av artister, och får också veta när sommarturnén kommer till just din stad.

Äntligen är det dags för Diggiloo-gänget att ge sig ut på vägarna igen! Det var nästan 20 år sedan som den klassiska turnén inleddes, och sedan dess har Diggiloo vuxit sig till att bli Sveriges största sommarturné. I början av juli inleds turnén och under sommaren besöker man 22 städer runt om i Sverige. Först ut är Malmö, och sommarens sista turné genomförs sedan i Eskilstuna den 20 augusti.

Precis som under tidigare år fylls Diggiloo-scenen i år med en rad skickliga och folkkära artister. Bland annat kommer du ha möjlighet att se veteranerna Jessica Andersson och Mariette. Två debutanter på sommarturnén är Idol-vinnaren Liamoo och den välkände komikern Måns Möller. Även Theoz och Sanne Salomonsen gör sina premiäruppträdanden i sommar! Dessutom hänger Lena Philipsson, John Lundvik och Robin Bengtsson med på årets Diggiloo-resa.

Passa på att njuta av en härlig, musikfylld sommarkväll tillsammans med några av landets mest populära artister. Nedan kan du ta del av årets turnéplan och se när Diggiloo-gänget kommer till just din stad.

Turnéplan 2022

3 juli – Malmö, Malmö Arena

6 juli – Vetlanda, Tjustkulle

8 juli – Ystad, Sandskogens Idrottsplats

9 juli – Varberg, Södra Fästningshörnan

13 juli – Älvsbyn, Storforsens Naturreservat

15 juli – Höga Kusten, Skuleberget Naturscen

16-17 juli – Rättvik, Dalhalla

21 juli – Kristianstad, Arenaområdet

22 juli – Vårgårda, Tånga Hed

23 juli – Båstad, Tennisstadion

28 juli – Åmål, Djuphamnen

29 juli – Vänersborg, Sanden

30 juli – Gränna, Ribbavallen

31 juli – Borgholm, Idrottsplatsen

4 augusti – Mariestad, Alhagen

5 augusti – Karlskoga, Badhusplan

6 augusti – Hestra, Isamon

7 augusti – Söderköping, Vikingavallen

12 augusti – Bollnäs, Långnäs

13 augusti – Stockholm, Ulriksdals Slott

19 augusti – Sandviken, Högbo Bruk

20 augusti – Eskilstuna, Sundbyholms Slott